Toepassingen

Proceswater

Hergebruik en recyclage van water kunnen leiden tot economische voordelen met betrekking tot verminderd waterverbruik en -afvoer, energiebesparingen en productrecuperatie. Maar liefst 90% van de wereldwijde vraag naar water komt vanuit de industriële en agrarische sector. Elk productieproces vraagt immers zuiver en gedesinfecteerd water.. De overheid stelde reglementaire vereisten op waaraan proceswater moet voldoen, afhankelijk van waarvoor het water gebruikt zal worden. Met onze Aguapure Industry toestellen bieden wij een efficiënte, bedrijfszekere en veilige oplossing voor de behandeling van het proceswater.

Binnen de industrie kan het Aguapure Industry systeem toegepast worden om het water te behandelen zonder het risico tot overdracht van ziektekiemen en waarbij alle bacteriën en schimmels worden gedood. Daarnaast zorgt het Aguapure systeem ervoor dat alle biofilm in de leidingen worden afgebroken en verhinderd de vorming van een nieuwe biofilm.

De mogelijkheden binnen de industrie zijn eindeloos; van regenwaterbehandeling voor industriële wasserijen tot proceswaterbehandeling van een PMD recyclage center om, conform alle regels, dit water te mogen lozen in de beek. Wij horen graag welke oplossing wij uw onderneming kunnen aanbieden.

Proceswater
Benieuwd naar realisaties in deze sector ?